Κηποτεχνία, Ανθοκομία & Διακόσμηση

GARDENA - Καρούλι λάστιχου 20 με αυτόματο μηχανισμό περιτύλιξης

20-5e9a715658defbad243312b11def9c36

Με το Καρούλι λάστιχου 20 με αυτόματο μηχανισμό περιτύλιξης GARDENA Comfort το πότισμα γίνεται τόσο εύκολο και άνετο! Αυτό το κουτί σωλήνα κάνει όλη τη δουλειά μόνο του. Τραβήξτε το σωλήνα στο μήκος που θέλετε. Έπειτα, τραβήξτε τον σύντομα για να ενεργοποιηθεί η διάταξη ασφάλισης στο κουτί σωλήνα. Αφού ποτίσετε, τραβήξτε το σωλήνα προσεκτικά.

Η διάταξη ασφάλισης απενεργοποιείται και ο σωλήνας τυλίγεται αυτόματα και ομοιόμορφα. Το ειδικό χαρακτηριστικό αυτού του κουτιού είναι η βάση του. Μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο ή στο δάπεδο. Το κουτί σωλήνα διαθέτει δυνατότητα περιστροφής προς όλες τις κατευθύνσεις. Στερεωμένο στον τοίχο περιστρέφεται κατά 180° και στερεωμένο στο έδαφος περιστρέφεται έως 360°. Για ευέλικτο πότισμα του κήπου σας. Το κουτί σωλήνα μπορεί να αφαιρεθεί και να μεταφερθεί άνετα χάρη στην ενσωματωμένη λαβή.

Μπορείτε να ποτίσετε ακόμα και τις μικρότερες γωνίες του κήπου. Το επιτοίχιο κουτί σωλήνα είναι πλήρως εξοπλισμένο με σωλήνα 20 m άριστης ποιότητας, συνδετικό σωλήνα 2 m, ελεύθερα ρυθμιζόμενο ακροφύσιο ψεκασμού (Κωδ. πρ. 8114) και με τα απαραίτητα εξαρτήματα του Original GARDENA System: τρεις συνδέσμους βάνας (Κωδ. πρ. 900, 901, 902), ένα σύνδεσμο σωλήνα Standard (Κωδ. πρ. 915) και ένα στοπ νερού (Κωδ. πρ. 913). Με το στοπ νερού, το νερό δεν στάζει, αφού κλείσετε την παροχή. Για προστασία από την άσκοπη σπατάλη νερού. Διαθέτει πρακτικό στήριγμα για τέσσερα ακροφύσια, ψεκαστικά ή βούρτσες πλύσης.

Έτσι, αυτά τα εργαλεία είναι προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή. Μέσω του ειδικού επιτοίχιου στηρίγματος, το κουτί σωλήνα καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο αποθήκευσης, π.χ. στον τοίχο του γκαράζ. Περιλαμβάνονται βίδες, πείροι και οδηγίες για τη συναρμολόγηση στον τοίχο ή στο δάπεδο. Η συναρμολόγηση είναι εξαιρετικά εύκολη. Το πότισμα μπορεί να είναι τόσο απλό - με το επιτοίχιο κουτί σωλήνα 20 με αυτόματο μηχανισμό περιτύλιξης Comfort.

 

Πλεονεκτήματα:

  • Χάρη στην αυτόματη περιτύλιξη του λάστιχου, η μανιβέλα είναι περιττή. Δεν χρειάζεται να σκύβετε ή να οδηγείτε το λάστιχο με το χέρι. Τα χέρια σας παραμένουν καθαρά.
  • Αφού τοποθετήσετε την κασσέτα λάστιχου, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε αμέσως, καθώς είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, π.χ. σωλήνα, συνδέσμους και ακροφύσιο. Στη βάση, η κασσέτα μπορεί να περιστραφεί κατά 180°.
  • Αφού διακόψετε τη ροή του νερού, μπορείτε να συνδέσετε το λάστιχο στην ενσωματωμένη ειδική ασφάλεια για να μην στάζει το νερό. Έτσι, αποτρέπεται η άσκοπη σπατάλη νερού κατά τη μεταφορά ή μετά τη χρήση.Η κασσέτα λάστιοχυ μπορεί να αφαιρεθεί από τη βάση και να μεταφερθεί άνετα χάρη στην ενσωματωμένη λαβή. Έτσι, μπορείτε να την μεταφέρετε χωρίς προβλήματα σε κάποιο άλλο σημείο ή, το χειμώνα, σε θερμότερο χώρο.
  • Ενσωματωμένες βάσεις για ακροφύσια, πιστολάκια και βούρτσες πλύσης - πάντα στη διάθεσή σας έτοιμα για χρήση.

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Websitewww.husqvarna-consumer.gr

e-mailThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Διεύθυνση:

Ηφαίστου 33Α,

ΒΙΠΕ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

19400

Τηλέφωνο: 210-66.20.225 / 6

Fax: 210-66.20.227

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ GARDENA

 

 

 

Follow us:

Facebook Delicious