Κηποτεχνία, Ανθοκομία & Διακόσμηση

Ηλιακά Φωτιστικά

Stocker

Ηλιακά-Φωτιστικά Ηλιακά-Φωτιστικά Ηλιακά-Φωτιστικά

Στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης σε μια μονοκατοικία που οι ιδιοκτήτες της κάνουν πράξη την εξοικονόμηση

ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος, έχουν τοποθετήσει ηλιακά φωτιστικά SOLARJET By Stocker της εταιρείας ΖΙΑΚΚΑΣ-ΖΗΚΟΥΛΗΣ

Τα ηλιακά φωτιστικά Stocker εκμεταλλεύονται την τεράστια ενέργεια που εκλύει ο ήλιος, για να φορτίσουν τις ενσωματωμένες μπαταρίες τους και να φωτίσουν όλους τους απαιτούμενους χώρους ευχάριστα και χωρίς να καταναλώνουν οικιακό ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο κοστίζει αλλά και επιβαρύνει περισσότερο το περιβάλλον.

Οι δυνατότητα επιλογής από μια πραγματικά μεγάλη γκάμα ηλιακών φωτιστικών είναι σίγουρο ότι καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις για ένα μοντέρνο κήπο, προσφέροντας παράλληλα οικονομία, πρακτικότητα και κορυφαίο design.

Στον κήπο έχουν τοποθετηθεί διάφορα είδη με ηλιακά φωτιστικά όπως τα ηλιακά προβολάκια να φωτίσουν τους βραχόκηπους, τις συστάδες φυτών, τα παρτέρια, τις εισόδους, σκοτεινούς χώρους αλλά και μεμονωμένα φυτά.

Ηλιακά κολωνάκια επίσης έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του κήπου. Αυτά τα ηλιακά φωτιστικά είναι ιδανικά για να τοποθετηθούν σε εισόδους σπιτιών και κήπων, μπροστά από παρτέρια, σε μονοπάτια αλλά και μπαλκόνια και ταράτσες.

Επιπλέον, ηλιακά προβολάκια με ανίχνευση κίνησης, είναι κατάλληλα για εισόδους, πάρκινγκ,  καθώς και σκοτεινούς και αφύλακτους χώρους.

Τα ηλιακά φωτιστικά Stocker είναι εύκολα στην τοποθέτηση τους, ενώ δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις και δεν χρειάζονται υπόγειες ακριβές καλωδιώσεις για την μεταφορά του ρεύματος και παράλληλα λύνουν αξιόπιστα το πρόβλημα φωτισμού των εξωτερικών χώρων.

 

Ηλιακά-Φωτιστικά Ηλιακά-Φωτιστικά Ηλιακά-Φωτιστικά
Ηλιακά-Φωτιστικά Ηλιακά-Φωτιστικά Ηλιακά-Φωτιστικά
Ηλιακά-Φωτιστικά Ηλιακά-Φωτιστικά Ηλιακά-Φωτιστικά

 

Φωτό: Stocker Greece-Cyprus

ΖΙΑΚΑΣ Ζ-ΖΗΓΟΥΛΗΣ Γ ΟΕ

Οδηγός για τον Κήπο

Τεύχος 11 

 

 

Follow us:

Facebook Delicious