Κηποτεχνία, Ανθοκομία & Διακόσμηση

Κλάδεμα με εργαλεία BOSCH

Bosch

SygxronaErgaleia_Bosch3 SygxronaErgaleia_Bosch1 SygxronaErgaleia_Bosch5

Κλάδεμα με εργαλεία Bosch

Οι θάμνοι και οι φράκτες φυτών απαιτούν συνήθως μια πολύ απλή φροντίδα.

 

Ένα τακτικό κλάδεμα είναι στην πραγματικότητα η σημαντικότερη εργασία. Μεγάλο ρόλο εδώ παίζει η σωστή επιλογή του εργαλείου. Για δημιουργικά κοψίματα διαμόρφωσης σε αειθαλή, μικρόφυλλα φυτά, όπως πυξός, τάξος (ήμερο έλατο) κ.λ.π το Isio είναι το τέλειο εργαλείο. Για το κλάδεμα χοντρότερων και λεπτότερων κλαδιών, χρησιμοποιήστε το νέο Ciso. Και τα δύο μοντέλα, χάρη στις μπαταρίες ιόντων λιθίου Bosch, είναι πολύ ελαφριά και επιτρέπουν το άνετο κλάδεμα χωρίς κούραση.

 

SygxronaErgaleia_Bosch4
Για διαμόρφωση ή κανονικό κλάδεμα των θάμνων στον κήπο και στο φράκτη, η Bosch διαθέτει το Isio και το Ciso καθώς και μια πλήρη συλλογή από θαμνοκόπτες με καλώδιο. Όλα απλά και σύγχρονα.

Κλάδεμα φρακτών με εργαλεία Bosch

Για τους φράκτες σας μπορείτε να επιλέξετε από μια πλήρη συλλογή από θαμνοκόπτες με καλώδιο και χωρίς καλώδιο. Οι ηλεκτρικοί θαμνοκόπτες με καλώδιο προσφέρουν με τη σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο περισσότερη δύναμη και απόσταση μαχαιριών μέχρι και 34 mm. Οι θαμνοκόπτες μπαταρίας προσφέρουν περισσότερη ελευθερία κινήσεων και αποκλείουν τον κίνδυνο, να κοπεί ένα καλώδιο. Είναι πολύ ελαφριοί και με το καινοτομικό σύστημα «Anti-Blocking» κόβετε, όπως και με το Isio, σχεδόν χωρίς μπλοκάρισμα. Ανάλογα με το πάχος των κλαδιών των θάμνων του φράκτη σας επιλέξτε την απαιτούμενη απόσταση μαχαιριών. Προσέξτε εδώ, ότι οι θάμνοι του φράκτη μεγαλώνουν. Σε περίπτωση αμφιβολίας είναι σκοπιμότερη η επιλογή της αμέσως μεγαλύτερης απόστασης μαχαιριών. Το ύψος και το βάθος του φράκτη καθορίζουν το ιδανικό μήκος των μαχαιριών. Τόσο απλά επιλέγετε το σωστό θαμνοκόπτη Bosch.

 

 

 

 

Εύκολο κλάδεμα με εργαλεία Bosch

 

SygxronaErgaleia_Bosch2

Το νέο Isio της Bosch. Ελαφρύ, συμπαγές και τώρα ακόμα πιο δυνατό.

SygxronaErgaleia_Bosch3

Το πιο πετυχημένο μοντέλο των ηλεκτρικών εργαλείων κήπου. Το συμπαγέστερο και ελαφρότερο ψαλίδι θάμνων ιόντων λιθίου.  Τώρα ακόμα ισχυρότερο και αποδοτικότερο. Τα μαχαίρια ποιότητας με 110 mm μήκος κοπής και 8 mm απόστασης,  μ’ ένα τρόχισμα ακριβείας για τέλειο φορμάρισμα κόβουν, χωρίς να μπλοκάρουν. Η εξαιρετική εργονομία του, επιτρέπει την καλύτερη πρόσβαση ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

 

 

 

 


SygxronaErgaleia_Bosch6

Με το νέο Ciso της Bosch, το κλάδεμα γίνεται παιχνίδι.

SygxronaErgaleia_Bosch5Το πρώτο σ’ όλο τον κόσμο ψαλίδι κλαδέματος με ενσωματωμένη

μπαταρία ιόντων λιθίου. Με το Ciso κόβετε καθαρά «με το πάτημα ενός κουμπιού»: πάνω από 500 κοπές με μια φόρτιση της μπαταρίας. Μαλακό ξύλο έως 14 και σκληρό ξύλο έως 9 χιλιοστά διάμετρο. Εύκολα και καθαρά χάρη στο σύστημα κοπής Bypass με σταθερό κόντρα μαχαίρι. Με 590 γραμμάρια βάρος και εργονομικά μελετημένο το Ciso δε σας κουράζει ακόμα και σε πολύωρη εργασία.

 

Κείμενα- φωτό:

Robert Bosch Α.Ε.

Κήπος 4 εποχές

Τεύχος 19

Απρίλιος 2009 - Σεπτέμβριος 2009

 

 

Follow us:

Facebook Delicious