Κηποτεχνία, Ανθοκομία & Διακόσμηση

GREEN LIFE - Τα αγαπημένα μας λουλούδια

 GREEN LIFE ‘Τα αγαπημένα μας λουλούδια’

Μοναδική εγκυκλοπαίδεια 10 ΤΟΜΩΝ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ


green life - τα αγαπημένα μας λουλούδια

 

ΤΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: Από 8.90 ΜΟΝΟ 4.90€

 


Αγαπητοί αναγνώστες,

   Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τον Α΄ τόμο της σειράς  GREEN LIFE ‘Τα αγαπημένα μας λουλούδια’. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε ΔΕΚΑ ΤΟΜΟΥΣ και θα εξαντλήσει την αναφορά της για τα φυτά που χρησιμοποιούνται στην περιοχή της Μεσογείου, άρα και στην χώρα μας και διακοσμούν μπαλκόνια, βεράντες, κήπους, πάρκα, ακόμα και εσωτερικούς χώρους.

   Με την συμπλήρωση και του τελευταίου τόμου, θα έχουμε στην διάθεσή μας, ένα ολοκληρωμένο, εύχρηστο, επιστημονικό και ταυτόχρονα πρακτικό έργο, με σπουδαίο φωτογραφικό υλικό, για να διαχειριστούμε με οικολογικό τρόπο τα αγαπημένα μας λουλούδια και να γνωρίσουμε τα μυστικά τους.

   Για κάθε καλλωπιστικό φυτό αναλύονται τα μορφολογικά χαρακτηριστικά, οι καλλιεργητικές φροντίδες, οι απαιτήσεις σε θερμοκρασίες και νερό, οι τρόποι πολλαπλασιασμού, οι προσβολλές από εχθρούς και ασθένειες καθώς και οι τάσεις χρήσης  στην κηποτεχνία και αρχιτεκτονική τοπίου.

 

ΦΥΤΑ Α' ΤΟΜΟΥ:

Αζαλέα, Βερβερίδα, Βουκανβίλλια, Γεράνι, Γιασεμί, Ζίννια, Ιβίσκος, Καλλιστήμονας, Κληματίδα, Λαντάνα, Ντάλια, Ορτανσία, Πανσές, Πετούνια, Ρεναγκούλα, Σκυλάκι, Τουλίπα, Τριανταφυλλιά

 

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

 

Follow us:

Facebook Delicious