Κηποτεχνία, Ανθοκομία & Διακόσμηση

vekkosp_lspacerg


Η εταιρεία έχει ως σκοπό να εισάγει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με νέα δυναμική, αφυπνίζοντας την οικολογική συνείδηση του έλληνα επαγγελματία αλλά και του ιδιώτη.Έτσι δόθηκε Ιδιαίτερο βάρος σε νέες καινοτόμες ιδέες σχετικές με την βελτίωση του περιβάλλοντος.


spacerw

first-prospekt

Δείτε τον

Κατάλογος Προϊόντων

κάδος-κομποστοποίησης

 

Στοιχεια Επικοινωνιας

Βέκκος Κορνήλιος

 

website: www.gardenproducts.gr

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Διεύθυνση: Σωκράτους 1, Μελίσσια

15127

 

Τηλέφωνο: 210-80.32.373

Fax: 210-80.32.373

Κιν. 6944.398.155

 

 


κάδος-κομποστοποίησης
newproducts

κάδος-κομποστοποίησηςΚάδος Κομποστοποίησης - Aerobin 400

κάδος-κομποστοποίησης
κάδος-κομποστοποίησης
κάδος-κομποστοποίησης

Κάδος κομποστοποίησης - Aerobin 400

Εύκολο να καθαρίσετε τα απορρίματα του σπιτιού και του κήπου σας. Εύκολο να βοηθήσετε το περιβάλλον. Το Aerobin εξοικονομεί το 50% των οικιακών απορριμάτων που πηγαίνουν στη χωματερή και ελαχιστοποιεί τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

Κατασκευασμένη από μια αυστραλιανή εταιρία, η νέα αυτή τεχνολογία προέκυψε ως αποτέλεσμα της ανησυχίας για τον κύκλο του άνθρακα στον πλανήτη Γη. Η μονάδα υποβλήθηκε σε δοκιμές και αποδείχθηκε ότι πετυχαίνει την υψηλότερη απόδοση στην κομποστοποίηση σε σύγκριση με κορυφαίες μονάδες κομποστοποίησης σε παγκόσμιο επίπεδο, στο Κέντρο Περιβάλλοντος και Βιοτεχνολογίας, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Swinburne.

spacerg

κάλυψη-ζιζανίωνΣύστημα αντιμετώπισης ζιζανίων

κάλυψη-ζιζανίων
κάλυψη-ζιζανίων
κάλυψη-ζιζανίων
κάλυψη-ζιζανίων

Πρωτοποριακό σύστημα AW-Disk

Ο AW-DISK® είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των ζιζανίων και βρύων που αναπτύσσονται μέσα στις γλάστρες. Είναι κατασκευασμένο από ένα μείγμα φυσικών ινών και φυσικό λατέξ. Παράγεται στην Ολλανδία σε συνθήκες υψηλών προδιαγραφών και είναι κατοχυρωμένη πατέντα στην Ευρώπη.

Η τραχιά πλευρά του AW-DISK® τοποθετείται πάντα προς τα πάνω. Το νερό και τα λιπάσματα διέρχονται μέσα από τον δίσκο με μεγάλη ευκολία. Εξαιτίας της τραχιάς του επιφάνειας ο AW-DISK® στεγνώνει πολύ γρήγορα μετά το πότισμα με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει το φύτρωμα των ζιζανίων.

Η λεία πλευρά του καλυμμένη με φυσικό λάτεξ έρχεται σε επαφή με το χώμα αλλά εξαιτίας του λάτεξ δεν επιτρέπει στον AW-DISK® να απορροφήσει νερό από το χώμα. Έτσι παραμένει πάντα στεγνός.

spacerg

λιπασματοδιανομείςΛιπασματοδιανομέας Fertil Dispenser

λιπασματοδιανομείς λιπασματοδιανομείς λιπασματοδιανομείς λιπασματοδιανομείς

Λιπασματοδιανομέας FERTIL Dispenser

Το FERTIL DISPENSER™ είναι ένας μοναδικός δοσομετρητής για επικαλυμμένα, κοκκώδη και λεπτόκοκκα (σε μορφή σκόνης) λιπάσματα ο οποίος επιτυγχάνει εξαιρετικά γρήγορη και ορθή εφαρμογή λιπασμάτων σε μεμονωμένα φυτά. Ο μηχανισμός δοσομέτρησης μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί για οποιαδήποτε δόση μεταξύ 2 και 25 γραμμαρίων.

Η ευκολία χρήσης του FERTIL DISPENSER™ επιτρέπει τη λίπανση έως και 1500 φυτών την ώρα.

Η χρήση του FERTIL DISPENSER™ έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση της ποιότητας και της ομοιομορφίας των φυτών καθώς κάθε φυτοδοχείο λαμβάνει ακριβή και σταθερή δόση λιπάσματος χάρη στον προηγμένο μηχανισμό δοσομέτρησης.

Το FERTIL DISPENSER™ μοναδικό στο είδος του για την εφαρμογή λιπασμάτων σε στερεή μορφή.

spacerg

Στρωτήρες Ράγας Τρένου

Οι ξύλινοι στρωτήρες από τις ράγες των τρένων χρησιμοποιούνται για αιώνες ανά τον κόσμο για την δημιουργία γραμμών τρένου. Σήμερα πλέον όμως βρίσκουν και άλλες πολύ χρήσιμες αλλά και όμορφες εφαρμογές. Η χρήση τους σήμερα ποικίλει από την δημιουργία σκαλιών στον κήπο, αναβαθμίδων, ζαρντινιέρων, διακοσμητικών λιμνών κήπου, πατημάτων εισόδου ή διαδρόμου κ.α. μέχρι και την κατασκευή επίπλων. Διαθέτουμε μια πλήρη ποικιλία στρωτήρων νέων αλλά και μεταχειρισμένων από διαφορετικά είδη ξύλου αλλά και σε 4 διαφορετικές ποιότητες. Η παλαιότητα των μεταχειρισμένων είναι αυτή που δίνει χαρακτήρα σε οποιαδήποτε κατασκευή εξωτερικού χώρου ενώ οι καινούργιες αφορούν και χρήση εσωτερικού χώρου. Είναι ένα φυσικό υλικό συμπαγές, με μεγάλη διάρκεια ζωής και πλούσιο σε χαρακτήρα.
ράγες-τρένου ράγες-τρένου ράγες-τρένου ράγες-τρένου

Τύπος ΑΖΟΒΕ Α

Στρωτήρας από ξύλο του αφρικάνικου δέντρου Lophira alata που ανήκει στην οικογένεια Ochnaceae. Είναι γνωστό και ως το σιδερένιο ξύλο εξαιτίας της σκληρότητας και αντοχής του. Οι στρωτήρες ράγας τρένου ουσιαστικά είναι και η πιο συχνή του χρήση. Ιθαγενές είδος χωρών της Αφρικής.

Τύπος KARRI

Στρωτήρας από ξύλο συγκεκριμένου είδους ευκαλύπτου (Eucalyptus diversicolor ) , ιθαγενές φυτό της νοτιοδυτικής Αυστραλίας. Δέντρο που φτάνει τα 90 μέτρα και έτσι ανήκει στα ψηλότερα είδη του κόσμου. Είναι ένα από τα πιο όμορφα ερυθρόξυλα της αγοράς. Χρησιμοποιείται ευρέως σε κατασκευές σκεπών εξαιτίας του μεγάλου μήκους αλλά και του κορμού που είναι απαλλαγμένος από γόνατα στο κορμό.

Τύπος SOFTWOOD

Στρωτήρας από ξύλο κωνοφόρων με πιο γνωστό γένος αυτό της ελληνικής πεύκης(Pine). Το ξύλο των κωνοφόρων αποτελεί το 80% της παραγωγής ξυλείας διεθνώς.

Τύπου OAK

Στρωτήρας από ξύλο δρυός της οικογένειας Fagaceae και του γένους Quercus. Σκληρό ξύλο με πολλές χρήσεις όπως βαρέλια οινοποιίας αλλά και κατασκευή κρουστών οργάνων μουσικής. Η πυκνότητα του δρύινου ξύλου είναι περίπου 0,75 γρ/κ.εκ., είναι ξύλο μεγάλης αντοχής και με μεγάλη ανθεκτικότητα σε προσβολές από έντομα και μύκητες εξαιτίας της υψηλής του περιεκτικότητας σε τανίνες.

Χρήσεις τους στην κηποτεχνία

 

 

 

ράγες-τρένου ράγες-τρένου ράγες-τρένου ράγες-τρένου
spacerg
video
Κάδος κομποστοποίησης - Aerobin 400
spacerg

Για περισσότερες λεπτομέρειες ...

spacerwΛέξεις - κλειδιά:

Εμπορία ειδών κήπου, κάδος κομποστοποίησης, λιπασματοδιανομείς, σύστημα κάλυψης εδάφους, στρωτήρες ράγας τρένου, ράγες τρένου στην κηποτεχνία 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Follow us:

Facebook Delicious