Κηποτεχνία, Ανθοκομία & Διακόσμηση

κατασκευές-κήπωνspacerg


Η εταιρεία Vekkos Garden δραστηριοποιείται πανελλαδικά στον σχεδιασμό και κατασκευή έργων πρασίνου τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από κηποτεχνία και διαμόρφωση ανοικτών χώρων έως προηγμένα αρδευτικά συστήματα, φωτισμό κήπων, σιντριβάνια και ταρατσόκηπους.


spacerw

vekkos_e

Ηλεκτρονικός κατάλογος

(πατήστε εδώ)

spacerg

Στοιχεια Επικοινωνιας

Βέκκος Κορνήλιος

 

website: www.vekkosgarden.gr

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Διεύθυνση: Σωκράτους 1, Μελίσσια

15127

 

Τηλέφωνο: 210-80.32.373

Fax: 210-80.32.373

Κιν. 6944.398.155


spacerw
kipoi

Κήπος στο Κρυονέρι

garden1_3
garden1_2
garden1_1
garden1_4

Όμορφη και λειτουργική κατασκευή κήπου σε στενόμακρο οικόπεδο.  Είναι χωρισμένος νοητά σε τρία τμήματα, στον κήπο της εισόδου, στον κήπο που οδηγεί στο πίσω μέρος του σπιτιού και στο κυρίως τμήμα που φιλοξενεί πισίνα και μπάρμπεκιου. Χρησιμοποιήθηκαν διακοσμητικά υλικά (πιθάρια, διακοσμητικές πέτρες στον βραχόκηπο, κ.λ.π) και ποιοτικά άριστο φυτικό υλικό αποτελούμενο από καλλωπιστικά δέντρα και θάμνους σχετικά μεγάλης ανάπτυξης καθώς και μεγάλη ποικιλία με ετήσια και πολυετή ανθόφυτα.

spacerg

Εστιατόριο γεμάτο …πράσινο!

garden2_1 garden2_4 garden2_3 garden2_2

Απλός όσο και εντυπωσιακός ο κήπος στο γνωστό εστιατόριο ORO TORO. Η όλη κατασκευή δημιουργεί την εικόνα στον πελάτη ότι απομακρύνθηκε από την πόλη και ότι βρίσκεται σε ένα φυσικό τοπίο. Η μελέτη στηρίχτηκε στο ότι έπρεπε να δημιουργηθούν μεγάλοι χώροι και να συμπεριλάβει και τον εσωτερικό χώρο. Σιντριβάνια, ξύλινοι φράχτες που απομονώνουν το χώρο από το εξωτερικό περιβάλλον, περιμετρικά παρτέρια με κωνοφόρα και θάμνους και  η χρησιμοποίηση πέτρας και μαρμάρου σε σκαλιά και διαδρόμους διαμορφώνουν ένα όμορφο αισθητικά και λειτουργικά άψογο χώρο.

spacerg

ΚΗΠΟΣ στην Πεντέλη

garden3_1 garden3_3 garden3_4 garden3_5

Με πρωταγωνιστές τα πεύκα και το χρώμα που προσφέρουν τα ετήσια ανθόφυτα  δημιουργήθηκε αυτός ο ωραίος κήπος. Το μέγεθος του κήπου είναι περίπου 250 τετραγωνικά μέτρα. Για να δοθεί η εικόνα ενός μεγαλύτερου κήπου δημιουργήθηκαν τρία επίπεδα. Στα σημεία επαφής δημιουργήθηκαν συνθέσεις με ανθόφυτα που χαρίζουν ένα υπέροχο χρώμα στο τοπίο. Ένας μικρός βραχόκηπος δίπλα στη βεράντα καθώς και περιμετρικές φυτεύσεις με κωνοφόρα συμπληρώνουν τον όμορφο αυτό κήπο. 

spacerg

…Μαγευτικό Τοπίο

garden4_2 garden4_3 garden4_1 garden4_4

Η πέτρινη εξοχική κατοικία ‘υποδέχεται’ ένα μαγευτικό κήπο με περισσότερα από 80 είδη φυτών. Με βασικό δομικό υλικό την τοπική πέτρα δημιουργήθηκαν γραφικοί διάδρομοι και καλντερίμια που συνδέουν το σπίτι με τον υπόλοιπο κήπο, σχηματίζοντας παράλληλα αυτόνομους χώρους με ξεχωριστή λειτουργία ο καθένας ενταγμένοι στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

spacerg

Βέκκος Κορνήλιος - Vekkos Garden -->

spacerwΜελέτες - κατασκευές έργων πρασίνου, κηποτεχνία, συντηρήσεις κήπων, εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος, αρχιτεκτονική τοπίου 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Follow us:

Facebook Delicious