Κηποτεχνία, Ανθοκομία & Διακόσμηση

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ STIHL & VIKING & ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PDF Print E-mail
Thursday, 17 September 2015 18:56

 

Με ένα νέο 20σέλιδο φυλλάδιο υποδέχεται τη φθινοπωρινή σεζόν η www.stihl-shop.gr. H νέα καμπάνια Stihl & Viking περιλαμβάνει χαμηλές τιμές, πλούσια δώρα, πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων, έξυπνες και οικονομικές ηλεκτρικές λύσεις για τον κήπο και ιδανικές προτάσεις για τον ελαιώνα με βενζινοκίνητα και επαναφορτιζόμενα μηχανήματα. Το φυλλάδιο, που έχει ισχύ μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά στο www.stihl.gr και σε όλους τους πιστοποιημένους αντιπροσώπους της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.


Παράλληλα, ηwww.stihl-shop.grγιορτάζει με ένα διαγωνισμό το νέο online δίκτυο πωλήσεων της, το οποίο αποτελείται από 80 e-shops. Στο online δίκτυο είναι διαθέσιμη όλη την γκάμα προϊόντων Stihl & Viking.Στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών καταστημάτων Stihl & Viking www.stihl-shop.gr, οι καταναλωτές καλούνται να απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις και να πάρουν μέρος στην κλήρωση για 5 επαναφορτιζόμενες μηχανές γκαζόν Viking MA 339 C με μπαταρία και φορτιστή, αξίας 700€!

spacerg
 
STIHL: Η απόσυρση συνεχίζεται….
Thursday, 02 October 2014 12:14

Η νέα φθινοπωρινή καμπάνια της STIHL με πολλές και διαφορετικές προτάσεις μηχανημάτων για την κοπή καυσόξυλων, τη δασοκομία, την γεωργία και την περιποίηση του ελαιώνα είναι έτοιμη.

Η STIHL συνεχίζει το επιτυχημένο πρόγραμμα απόσυρσης επαγγελματικών αλυσοπρίονων με όφελος απόσυρσης μέχρι 20%. Κερδίστε τώρα μέχρι 300,00€ ανάλογα με το αλυσοπρίονο της επιλογής σας.

H STIHL επίσης σας προτείνει «έξυπνες αγορές» με ΔΩΡΑ και συνδυασμούς μηχανημάτων με μειωμένες τιμές έως 25%, για ξεκούραστη εργασία και υψηλή παραγωγικότητα στον ελαιώνα.

H καμπάνια ισχύει από 08/09/2014 έως 30/11/2014. Για να δείτε ολόκληρη την καμπάνια μας αναζητήστε το 16σέλιδο  φυλλάδιο στο δίκτυο των πιστοποιημένων αντιπροσώπων STIHL & VIKING σε όλη την Ελλάδα ή κατεβάστε το στον υπολογιστή σας από την ιστοσελίδα μας www.stihl.gr.

KAMPANIA-STIHL

spacerg
 
ΔΥΝΑΜΗ STIHL ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ
Thursday, 02 October 2014 11:34
SP-451

H μέγιστη αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα στην ελαιοκομία είναι μια πραγματικότητα με τα μηχανήματα STIHL. Επιλέξτε ανάμεσα σε επαναφορτιζόμενα, βενζινοκίνητα ή συνδυασμούς ΚΟΜΒΙ και κάντε την εργασία στον ελαιώνα ξεκούραστη και αποδοτική. Τα μηχανήματα STIHL είναι ιδανικά σχεδιασμένα για αξιόπιστη και οικονομική εργασία. Καλύπτουν όλο το φάσμα εργασιών στον ελαιώνα, ράβδισμα χωρίς τραυματισμούς του καρπού, σωστό κλάδεμα & αραίωμα ακόμη και από το έδαφος, καθαρισμός παραφυάδων, συγκέντρωση καρπού, φυτοπροστασία κ.α.

Η STIHL σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για τον ελαιώνα με πλούσια ΔΩΡΑ και ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ! Δείτε αναλυτικά πληροφορίες στo φθινοπωρινό φυλλάδιο ή στην ιστοσελίδα μας www.stihl.gr


Δείτε περισσότερα προϊόντα STIHL
spacerg
 
STIHL Μεγάλος διαγωνισμός
Tuesday, 30 July 2013 11:36

Εξοπλιστείτε με ασφάλεια από την κορυφή ως τα νύχια!

Η STIHL σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα ολοκληρωμένο σετ ατομικής προστασίας που αποτελείται από:
Σακάκι Dynamic δασικών εργασιών, Παντελόνι Dynamic με προστασία από κοψίματα, Κράνος AERO LIGHT, Δερμάτινα άρβυλα Function για χειριστές αλυσοπρίονου και Γάντια Economy με προστασία από κοψίματα.

Η διαδικασία είναι απλή...

Read the article...
spacerg
 
Ανθοκομικές εκθέσεις 2012

ανθοκομική έκθεση 2012 Βάρκιζα Κοτζιά Πειραιάς

O Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αττικής διοργανώνει και φέτος τις ακόλουθες ανθοκομικές εκθέσεις, στις οποίες θα βρείτε υπέροχα και ποιοτικά φυτά, λαχανικά και αρωματικά για τον κήπο, τη βεράντα και το μπαλκόνι σας.

Read the article...
spacerg
 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 1 of 3

Follow us:

Facebook Delicious