Κηποτεχνία, Ανθοκομία & Διακόσμηση

stihl_l


spacerg


Η εταιρεία ANDREAS STIHL ΑΕ είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αλυσοπριόνων στον κόσμο και ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανημάτων για τη δασοκομία και την περιποίηση πρασίνου και κήπων.

Το δίκτυο αντιπροσώπων της ANDREAS STIHL AE καλύπτει όλες τις περιοχές της χώρας μας, με εξειδικευμένα καταστήματα τόσο στην πώληση, όσο και στην τεχνική εξυπηρέτηση των καταναλωτών.


spacerw

cover-page-STIHL

Μηχανήματα και εργαλεία Stihl 2014

cover-page-viking

Κατάλογος μηχανημάτων Viking 2014

Στοιχεια Επικοινωνιας

STIHL - VIKING

Website: www.stihl.gr 

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Διεύθυνση:

Τατοΐου 45 (πρώην 307),

Αχαρνές Αττικής

13671

 

Τηλέφωνο: 210-80.02.500

Fax: 210-80.02.290


 

spacerg

NEW: ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ STIHL & VIKING & ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

 

Με ένα νέο 20σέλιδο φυλλάδιο υποδέχεται τη φθινοπωρινή σεζόν η www.stihl-shop.gr. H νέα καμπάνια Stihl & Viking περιλαμβάνει χαμηλές τιμές, πλούσια δώρα, πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων, έξυπνες και οικονομικές ηλεκτρικές λύσεις για τον κήπο και ιδανικές προτάσεις για τον ελαιώνα με βενζινοκίνητα και επαναφορτιζόμενα μηχανήματα. Το φυλλάδιο, που έχει ισχύ μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά στο www.stihl.gr και σε όλους τους πιστοποιημένους αντιπροσώπους της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, ηwww.stihl-shop.grγιορτάζει με ένα διαγωνισμό το νέο online δίκτυο πωλήσεων της, το οποίο αποτελείται από 80 e-shops. Στο online δίκτυο είναι διαθέσιμη όλη την γκάμα προϊόντων Stihl & Viking.
Στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών καταστημάτων Stihl & Viking www.stihl-shop.gr, οι καταναλωτές καλούνται να απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις και να πάρουν μέρος στην κλήρωση για 5 επαναφορτιζόμενες μηχανές γκαζόν Viking MA 339 C με μπαταρία και φορτιστή, αξίας 700€!


spacerg

KAMPANIA-STIHL

STIHL: Η απόσυρση συνεχίζεται….

 

Η νέα φθινοπωρινή καμπάνια της STIHL με πολλές και διαφορετικές προτάσεις μηχανημάτων για την κοπή καυσόξυλων, τη δασοκομία, την γεωργία και την περιποίηση του ελαιώνα είναι έτοιμη.

 

Η STIHL συνεχίζει το επιτυχημένο πρόγραμμα απόσυρσης επαγγελματικών αλυσοπρίονων με όφελος απόσυρσης μέχρι 20%. Κερδίστε τώρα μέχρι 300,00€ ανάλογα με το αλυσοπρίονο της επιλογής σας.

 

H STIHL επίσης σας προτείνει «έξυπνες αγορές» με ΔΩΡΑ και συνδυασμούς μηχανημάτων με μειωμένες τιμές έως 25%, για ξεκούραστη εργασία και υψηλή παραγωγικότητα στον ελαιώνα.

 

H καμπάνια ισχύει από 08/09/2014 έως 30/11/2014. Για να δείτε ολόκληρη την καμπάνια μας αναζητήστε το 16σέλιδο φυλλάδιο στο δίκτυο των πιστοποιημένων αντιπροσώπων STIHL & VIKING σε όλη την Ελλάδα ή κατεβάστε το στον υπολογιστή σας από την ιστοσελίδα μας www.stihl.gr.

spacerg

 

SP-451

Δύναμη STIHL στον Ελαιώνα!

 H μέγιστη αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα στην ελαιοκομία είναι μια πραγματικότητα με τα μηχανήματα STIHL. Επιλέξτε ανάμεσα σε επαναφορτιζόμενα, βενζινοκίνητα ή συνδυασμούς ΚΟΜΒΙ και κάντε την εργασία στον ελαιώνα ξεκούραστη και αποδοτική. Τα μηχανήματα STIHL είναι ιδανικά σχεδιασμένα για αξιόπιστη και οικονομική εργασία. Καλύπτουν όλο το φάσμα εργασιών στον ελαιώνα, ράβδισμα χωρίς τραυματισμούς του καρπού, σωστό κλάδεμα & αραίωμα ακόμη και από το έδαφος, καθαρισμός παραφυάδων, συγκέντρωση καρπού, φυτοπροστασία κ.α.

Η STIHL σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για τον ελαιώνα με πλούσια ΔΩΡΑ και ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ! Δείτε αναλυτικά πληροφορίες στo φθινοπωρινό φυλλάδιο ή στην ιστοσελίδα μας www.stihl.gr

spacerg

 

 

 

spacerg

stihl-koklas

Πάρε STIHL, είναι πολλά τα καλά φίλε μου !!!

  O γνωστός ηθοποιός Κώστας Κόκλας βρήκε τον ιδανικό τρόπο χαλάρωσης από την πίεση και το άγχος της καθημερινότητας. Γυρίσματα, θέατρο, συνεντεύξεις, εμφανίσεις σε εκπομπές γεμίζουν ασφυκτικά την καθημερινότητα του. Όταν όλα αυτά τελειώνουν το μόνο που θέλει είναι να βγει στον κήπο του και να απολαύσει την επαφή με τη φύση.

Η περιποίηση του κήπου είναι το αγχολυτικό του και τα αθόρυβα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL & VIKING χωρίς καλώδια και καυσαέρια κάνουν την εργασία .... χαλάρωση.

 

Δείτε το νέο βίντεο της STIHL με τον Κώστα Κόκλα

spacerg

APOSYRSI-STIHL-s STIHL μεγάλος διαγωνισμός

Πρόγραμμα απόσυρσης αλυσοπρίονων από τη STIHL

  «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»… Η μεγαλύτερη κατασκευάστρια αλυσοπρίονων στον κόσμο STIHL ανακοινώνει νέο πρόγραμμα απόσυρσης σε επαγγελματικά αλυσοπρίονα.

Αποσύρετε το παλιό σας αλυσοπρίονο οποιασδήποτε μάρκας και σε οποιαδήποτε κατάσταση και επιλέξτε ένα νέο STIHL με όφελος απόσυρσης έως 300,00€ ανάλογα με την επιλογή του νέου μηχανήματος.   

Στο πρόγραμμα απόσυρσης που ισχύει από 7/7/2014 έως 31/8/2014 συμμετέχουν  επιλεγμένα αλυσοπρίονα για τη γεωργία, την κηπουρική και τη δασοκομία. Οι επαγγελματίες υλοτόμοι εμπιστεύονται χρόνια τώρα την κορυφαία ποιότητα, την επαγγελματική απόδοση, την προηγμένη τεχνολογία και τον πλούσιο εξοπλισμό των αλυσοπρίονων STIHL. Τους ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη τους με νέες χαμηλές τιμές και όφελος απόσυρσης έως 20%.

Προσοχή η απόσυρση αφορά όλους όσους δεν κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα, επιλέγουν με αυστηρά κριτήρια, έχουν υψηλές απαιτήσεις και θέλουν το καλύτερο  μηχάνημα της αγοράς στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς!

spacerg

spacerw

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STIHL - VIKING

FS-240-C--E4 spacerw FS-260-C-E

FS 240 C-E

Εύχρηστο, στιβαρό και δυνατό χορτοκοπτικό με κινητήρα 2-ΜΙΧ και σύστημα εύκολης εκκίνησης Ergostart.

Για κοπή εκτάσεων με σκληρό χόρτο.

FS 260 C-E

Ισχυρό και εργονομικά βελτιωμένο 2-ΜΙΧ και σύστημα εύκολης εκκίνησης Ergostart. Για εργασίες κοπής στην γεωργία και την κηπουρική.
spacerg
spacerg
FS-490-C-EM spacerw HLA-65

FS 490 C-EM

Ιδιαίτερα σταθερό, στιβαρό και ανθεκτικό κοπτικό μηχάνημα για επαγγελματική χρήση στη συντήρηση χώρων πρασίνου. Χαμηλό επίπεδο δονήσεων χάρη στο αντιδονητικό σύστημα 4 σημείων. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει απλό σύστημα εκκίνησης, διακόπτη λειτουργίας και ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου κινητήρα M-Tronic. Με κινητήρα STIHL 2-MIX που μειώνει την κατανάλωση καυσίμου έως και κατά 20% και την εκπομπή ρύπων έως και κατά 50% σε σύγκριση με αντίστοιχους δίχρονους κινητήρες STIHL χωρίς τεχνολογία 2-MIX. Παραδίδεται εξοπλισμένο με τον νέο αορτήρα Advance Plus.

HLA 65

Νέος, ισχυρός επαναφορτιζόμενος φραχτοκόπτης. Ο αριθμός στροφών παραμένει σταθερός, ακόμα και κάτω από φορτίο. Σε διπλωμένη κατάσταση, το μηχάνημα έχει μήκος μόλις 125 cm, επιτρέποντας εύκολη μεταφορά στο αυτοκίνητο. Χάρη στη δυνατότητα ρύθμισης για κατακόρυφη κοπή και οριζόντια κοπή πάνω από το ύψος του κεφαλιού, ο φραχτοκόπτης αυτός είναι ιδανικός για φράχτες με μεγάλο ύψος και φάρδος. Η μεγάλη εμβέλεια επιτρέπει την κοπή φραχτών πίσω από τοιχάκια και άλλα εμπόδια.
spacerg

spacerg
SPA-65
HS-56-C-E

SPA 65

Επαναφορτιζόμενο μηχάνημα συγκομιδής για την αποτελεσματική συλλογή καρπών όπως ελιές, καρύδια ή φιστίκια. Διαθέτει 2 χτένια με 4 ακτίνες από ανθρακονήματα έκαστο. Η ταχύτητα κίνησης ελέγχεται πλήρως από το γκάζι. Ειδικά σχεδιασμένο για άνετη εργασία. Συμβατό με όλες τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και φορτιστές STIHL.

Ιδανικό για επαγγελματίες χρήστες.


HS 56 C-E

Ιδιαίτερα ελαφρύ και εύχρηστο ψαλίδι μπορντούρας με απλή διαδικασία εκκίνησης και λειτουργίας. Διαθέτει σύστημα ErgoStart, αντιδονητικό σύστημα και μαχαίρια αμφίπλευρης κοπής. Ιδανικό για κηπουρούς και αγρότες.
spacerg
spacerg
MS-150-TC-E

MSA-200-C-BQ

MS 150 TC-E

Ιδανικό για το κούρεμα δέντρων από το καλαθοφόρο ή με αναρρίχηση στο δέντρο: Παρά το μικρό του βάρος, αυτό το αλυσοπρίονο περιποίησης δέντρων STIHL εντυπωσιάζει με την εξαιρετική απόδοση κοπής και την καθαρή τομή του.

MSA 200 C-BQ

Νέο επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο με ακόμα περισσότερη ισχύ για χρήση σε περιοχές με ευαισθησία στον θόρυβο. Με ειδικά σχεδιασμένη αλυσίδα STIHL 1/4" PM3 για εξαιρετική απόδοση κοπής. Αθόρυβα, χωρίς καλώδια και καυσαέρια.


spacerg
spacerg
MS-231 spacerw MS-251

MS 231

Στιβαρό, ευέλικτο αλυσοπρίονο με 20% λιγότερη κατανάλωση καυσίμου και 70% λιγότερη εκπομπή καυσαερίων σε σύγκριση με τους συμβατούς 2χρονους κινητήρες, χωρίς τεχνολογία 2-MIX. Άριστη καθοδήγηση και απλός χειρισμός. Κατάλληλο για εργασίες στο κτήμα.

MS 251

Ισχυρό και συμπαγές αλυσοπρίονο με 20% λιγότερη κατανάλωση καυσίμου και 70% λιγότερη εκπομπή καυσαερίων σε σύγκριση με τους συμβατούς 2χρονους κινητήρες, χωρίς τεχνολογία 2-ΜΙΧ. Άριστη καθοδήγηση και απλός χειρισμός. Κατάλληλο για εργασίες στο κτήμα.
spacerg
spacerg
MS-291
MS-311

MS 291

Στιβαρό αλυσοπρίονο με έως και 20% λιγότερη κατανάλωση καυσίμων και έως 50% μείωση των εκπομπών σε σύγκριση τους συμβατούς δίχρονους κινητήρες χωρίς τεχνολογία 2-MIX. Ευκολία στη συντήρηση και την επισκευή. Σύστημα φίλτρανσης αέρα μακράς διαρκείας με κυκλώνα διαχωρισμού.

MS 311

Ανθεκτικό και συμπαγές αλυσοπρίονο. Ιδανική ροπή και χαμηλό κόστος συντήρησης. Έως και 20% λιγότερη κατανάλωση καυσίμου έως και 50% μείωση καυσαερίων σε σύγκριση με τους συμβατικούς δίχρονους κινητήρες χωρίς τεχνολογία 2-MIX. Κατάλληλο για την κοπή ξυλείας και καυσόξυλων.
spacerg
spacerg
MB-253-T
MA-443-C

MB 253 / MB 253 T

Η Σειρά 2 μεγάλωσε – κατά πέντε εκατοστά, φτάνοντας τα 51cm περίπου σε πλάτος κοπής. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν ισχυρότερους κινητήρες Kohler Courage OHV που εγγυώνται ακόμα πιο αθόρυβη λειτουργία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το μοντέλο MB 253 T διαθέτει, στα πρόσθετα χαρακτηριστικά, σύστημα μετάδοσης στους τροχούς και ελαστικά με προφίλ, τα οποία επιταχύνουν την εργασία σας. Κατάλληλα για επιφάνειες χόρτου έως 1.800 m2.

VIKING - Μέλος του ομίλου STIHL


MA 443 / MA 443 C

Νέα επαναφορτιζόμενα χλοοκοπτικά με μπαταρία ιόντων λιθίου μεγάλης ισχύος. Στιβαρό πλαστικό περίβλημα, ρύθμιση ύψους κοπής σε έξι επίπεδα. Συμβατές με όλες τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και φορτιστές STIHL. To μοντέλο ΜΑ 443 C διαθέτει μονοκόμματο τιμόνι Comfort.

VIKING - Μέλος του ομίλου STIHL

spacerg
spacerg
HB-685

HB 685

Σκαπτικό VIKING με πλάτος εργασίας 85 cm καλύπτει με άνεση μεγάλες εκτάσεις. Διαθέτει δυνατό κινητήρα Kohler Courage XT-8 και κιβώτιο μετάδοσης με κορώνα πηνίο για μεγάλη διάρκεια ζωής και μέγιστη απόδοση. Το πλάτος εργασίας μπορεί να μειωθεί στα 60 cm.

VIKING - Μέλος του ομίλου STIHL


spacerg
spacerg

 

Ενημερωτικά βίντεο από την ANDREAS STIHL AE


Η STIHL ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:

Προσοχή στις απομιμήσεις

ΚΟΜΒΙ:

Πολύπλευρο και λειτουργικό

spacerg spacerg


ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ ΤΡΑΚΤΕΡ:

Εντυπωσιακά από όλες τις απόψεις

ΣΕΙΡΑ 5:

Κοπή χόρτου με απίστευτη άνεση

spacerg spacerg

Νέο διαφημιστικό σποτ της STIHL:

 

spacerg

Για περισσότερες λεπτομέρειες ...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Follow us:

Facebook Delicious