Κηποτεχνία, Ανθοκομία & Διακόσμηση

Νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της STIHL AE Print E-mail

Η ANDREAS STIHL AE παρουσιάζει τη νέα και πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα της.

stihl-new-site-1

H STIHL σας καλοσωρίζει στο νέο και ανανεωμένο τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά επίσημο site της, το οποίο αναπτύχθηκε και δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα της διεθνούς ιστοσελίδας του Ομίλου.  Η Νο 1 εταιρεία αλυσοπριόνων στον κόσμο παρουσιάζει μια εύχρηστη και λειτουργική ιστοσελίδα που έχει στόχο την αποτελεσματικότερη, γρηγορότερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της. H νέα βελτιωμένη ιστοσελίδα διαθέτει:

• Νέα εικαστική προσέγγιση

• Αναβαθμισμένο τρόπο παρουσίασης των προϊόντων

• Πλήθος πληροφοριών που επιτρέπουν σε κάθε επισκέπτη ιδιώτη ή επαγγελματία να αντλήσει αναλυτικές και χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα STIHL & VIKING.

• Σημαντικές πληροφορίες για την οργάνωση της εταιρείας, τις δραστηριότητες, την πορεία και τη φιλοσοφία.

• Αναβαθμισμένο τρόπο αναζήτησης των επισήμων αντιπροσώπων STIHL σε όλη την Ελλάδα. Πληκτρολογώντας ο ενδιαφερόμενος την ακριβή διεύθυνση του σημείου στο οποίο βρίσκεται (διεύθυνση, ΤΚ, πόλη) εμφανίζονται αμέσως όλοι οι κοντινοί σε αυτόν αντιπρόσωποι. Υπάρχει επιπλέον και η δυνατότητα σχεδιασμού της διαδρομής που μπορεί να ακολουθήσει από το σημείο που βρίσκεται μέχρι το κατάστημα του αντιπροσώπου.

•Παρουσίαση των καταλογών STIHL & VIKING σε μορφή PDF για το 2011 και on line από το 2012.

stihl-new-site-3

Επισκεφθείτε την νέα μας ιστοσελίδα www.stihl.gr πλοηγηθείτε και ανακαλύψτε τα πάντα για την εταιρεία με τα κορυφαία προϊόντα στο χώρο της δασοκομίας και κηπουρικής.

Photo Gallery:

stihl-new-site-2