Κηποτεχνία, Ανθοκομία & Διακόσμηση

Eurodrip-big


spacerg


Η Eurodrip μέσω του παγκόσμιου δικτύου των θυγατρικών της και των ανεξάρτητων εμπόρων, προσφέρει οικονομικώς αποδοτικές λύσεις στάγδην άρδευσης που προσαρμόζονται για να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες γεωργικές ανάγκες αλλά και τα έργα πρασίνου. Η Eurodrip είναι ο ευρωπαϊκός ηγέτης στην κατασκευή και την παροχή σταλακτηφόρων σωλήνων.
Η Eurodrip ιδρύθηκε το 1979 και είναι η πρώτη Ευρωπαϊκή εταιρεία που δραστηριοποιήθηκε αποκλειστικά με την στάγδην άρδευση. Η καινοτόμος μέθοδός της ενσωμάτωσης του σταλάκτη απευθείας στο εσωτερικό του σωλήνα, επιτυγχάνει την  ελάχιστη κατανάλωση νερού και τη μεγαλύτερη παραγωγή συγκομιδών.
Η επιχείρηση εφάρμοσε μια επαναστατική μέθοδο κατασκευής με την οποία οι σταλάκτες κατασκευασμένοι από πολυαιθυλένιο (PE) ενσωματώνονται εσωτερικά κατά τη διάρκεια της παραγωγής (χωρίς εσωτερικές συνδέσεις) διαμορφώνοντας μια γραμμής άρδευσης. Έτσι εξασφαλίζετε ελεγχόμενη παροχή νερού με την ώθηση των σταγονιδίων μέσω των τρυπών στο σωλήνα. Αυτή η διαδικασία είναι η πιο προηγμένη και οικονομικώς αποδοτική στη βιομηχανία.
Με εμπειρία δύο δεκαετιών, και μετά από λεπτομερή επιτόπια διερεύνηση, μια επαγγελματική ομάδα γεωπόνων, τεχνικών άρδευσης και μηχανικών παραδίδουν τις ακριβείς λύσεις στις διαφορετικές αγροτικές ανάγκες υπό όλες τις τοπογραφικές, κλιματολογικές, εδαφικές και υδατικές συνθήκες.

 


spacerw

 

eurodrip-e

Κατάλογος 2013

(πατήστε εδώ)

spacerg

Στοιχεια Επικοινωνιας

Eurodrip Α.Β.Ε.Γ.Ε.  Αρδευτικά Συστήματα

 

Γραφεία: Λεωφόρος Κηφισίας 36, Μαρούσι 151 25

Τηλ: 216 600 2800 Fax: 216 600 2801

 

Εργοστάσιο: 55ο Χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας,

Τ.Θ. 34, Οινόφυτα 32011

Τηλ: 22620 54800 Fax:  22620 54801

 

website: www.eurodrip.com

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Τηλέφωνο: 22620-54800

Fax: 22620-54804/54811
Ενημερωτικά βίντεο από την EURODRIP


spacerg spacerg


spacerg spacerg

 
spacerg

Για περισσότερες λεπτομέρειες ...

spacerwΛέξεις - Κλειδιά:

ΑΡΔΕΥΣΗ, ΑΡΔΕΥΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΡΔΕΥΣΗΣ
 

Γνωρίζεται ότι:

 

Η καταγωγή του φυτού είναι από την Νότια Αφρική, το όνομα του πάντως είναι ελληνικό. Πιθανόν δόθηκε η ονομασία Πελαργόνι ή Γεράνι, γιατί οι σπόροι έχουν στην κορυφή τους μακρύ 'ράμφος', το οποίο θυμίζει τα όμορφα αυτά πουλιά

ΠΗΓΗ: GREENLIFE - ΤΟΜΟΣ 1

ΦΥΤΩΡΙΑ - ΚΕΝΤΡΑ ΚΗΠΟΥ

Follow us:

Facebook Delicious