Κηποτεχνία, Ανθοκομία & Διακόσμηση

ecoshadow_logo
spacerg

 

ECOSHADOW (πρώην ΚΑΛΑΜΟΠΛΕΚΤΙΚΗ) ξεκίνησε πριν 36 χρόνια ως οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής καλαμωτών για σκιά και περίφραξη. Έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία ως παραγωγός εταιρεία, διεύρυνε το πεδίο εργασιών της στις εισαγωγές προϊόντων για τον εξοπλισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων, πάντα με κριτήρια την υψηλή ποιότητα και οικολογική συνείδηση.

Η ECOSHADOW συνεργαζόμενη με πιστοποιημένα εργοστάσια του εξωτερικού εισάγει καλαμωτές, έχοντας την μεγαλύτερη ποικιλία υλικών και διαστάσεων από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Ελλάδα, διαθέτει μια τεράστια γκάμα σε είδη κήπου και βεράντας, εξοπλισμού παραλίας και παιδικών χαρών, έπιπλα και ψάθινα είδη. Η ποικιλία στα είδη σε συνδυασμό με την αναζήτηση κορυφαίας ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και η άρτια εξυπηρέτηση με ταχύτητα και υπευθυνότητα από το εξειδικευμένο τεχνικά προσωπικό της, την έχει καταδείξει ως κύριο προμηθευτή των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών και τουριστικών μονάδων της χώρας μας καθώς και μιας πλειάδας διακεκριμένων συνεργασιών στην Κύπρο στις Βαλκανικές χώρες και επιλεγμένων καταστημάτων στην Ελλάδα.

Η ECOSHADOW με παρουσία στις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις της Ελλάδος και του εξωτερικού, είχε πάντα πλήρη και άμεση ενημέρωση για τις τάσεις, τα νέα υλικά, τους οικολογικούς τρόπους διαμόρφωσης και διακόσμησης υπαίθριων χώρων και παράλληλα με την εμπορική της δραστηριότητα δημιούργησε τμήμα Κατασκευών και Τοποθετήσεων, στελεχωμένο από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση των κατασκευών και παρέχοντας ιδέες και λύσεις για κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό.

spacerw

EcoShadow-prospekt

Ηλεκτρονικός κατάλογος προϊόντων

(πατήστε εδώ)

Στοιχεια Επικοινωνιας

 

Website: www.ecoshadow.gr

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Διεύθυνση:

Εθνικής Αντιστάσεως 114,

17236, Αγ. Δημήτριος

Τηλέφωνο: 210-97.30.041 / 97.37.268

Fax: 210-97.05.268

spacerw
Dim lights Embed Embed this video on your site
spacerw

Προϊόντα κήπου

kalamoplektiki-1 kalamoplektiki-2 kalamoplektiki-3 kalamoplektiki-4

Εξαιρετικά ανθεκτικές καλαμωτές σε διάφορες ποικιλίες, διαστάσεις και αποχρώσεις, ιδανικές για διακοσμητικούς φράχτες ή διαχωριστικά

Σιντριβάνια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου συνδυάζουν τη δύναμη του νερού με το διακοσμητικό στοιχείο. Υπέροχο σετ σαλονιού από Μπαμπού, που ταιριάζει τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.
spacerg spacerg spacerg spacerg
kalamoplektiki-5 kalamoplektiki-6 kalamoplektiki-7

Ιδιαίτερο, ξύλινο καθιστικό κήπου, αποτελεί από μόνο του μια διακοσμητική πρόταση.

Μοντέρνο και οικολογικό τζάκι εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με βιοαιθανόλη. Διατίθεται σε λευκό και μαύρο.

Διαστάσεις: 85 x 1.25 x 60cm.

Ομπρέλες για σκίαση και διακόσμηση διαφόρων χώρων όπως παραλίες, κήποι, βεράντες, εκθεσιακοί χώροι κ.ά.
spacerg spacerg spacerg spacerg


Για περισσότερες λεπτομέρειες ...

spacerwΛέξεις - κλειδιά:

καλαμωτές, φράχτες από καλάμι, έπιπλα μπαμπού, ξύλινα έπιπλα κήπου, ομπρέλες για σκίαση εξωτερικών χώρων, συντριβάνια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, οικολογικά τζάκια  με βιοαιθανόλη 

Follow us:

Facebook Delicious